Gano: “Als speler moet je naar jezelf kijken”

0
Zinho Gano R Antwerp FC truitje voorstelling

Zinho Gano tekende een huurovereenkomst met Antwerp voor één seizoen. De spits moet de concurrentie met Dieumerci Mbokani aanscherpen. Voor de aanvaller meteen ook ploeg nummer zes, nadat hij eerder bij Club Brugge, Moeskroen, Waasland-Beveren, KV Oostende én Racing Genk zat. “Ik hoop hier meer te spelen en opnieuw mooie dingen te tonen.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Het avontuur van Zinho Gano bij Racing Genk zit er zo goed als op. De aanvaller zat de afgelopen tijd in de B-kern te wachten op een oplossing. Cercle Brugge, KV Kortrijk en zelfs Waasland-Beveren polsten, maar het is Antwerp dat de aanvaller kon inlijven.

“Het was mooi geweest om Champions League te spelen met Racing Genk, maar als speler moet je vooral naar jezelf kijken”, zegt hij in Gazet Van Antwerpen. “Di is het beste voor mij want vorig seizoen liep het toch wat minder voor mij. Ik hoop hier meer te kunnen spelen en opnieuw mooie dingen te tonen in de Jupiler Pro League.”

Mbokani

De spits moet vooral de concurrentie aangaan met Dieumerci Mbokani. Of niet? “Of ik complementair zou kunnen zijn met hem? Ik denk het wel”, zegt Gano nog. “Sowieso kan ik van hem ook leren op training want hij is een van de beste spitsen van België. Maar het is aan mij om de coach te tonen dat ik het waard ben om te spelen”, besloot de spits.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in