Van Damme over toekomst: “Kijk vooral uit naar mijn vakantie, eigenlijk”

0
Jelle Van Damme Antwerp FC interview

Europees voetbal voor Antwerp. Dat is ruim vijfentwintig jaar geleden. Daarvoor moest het zondag wel diep gaan, want Charleroi klom al snel op een dubbele voorsprong, maar nog voor halfweg de eerste helft viel het met tien en smolt de voorsprong weg als sneeuw voor de zon. “Het is blijkbaar moeilijk om hier eens een normale wedstrijd te beleven”, zei Van Damme al lachend.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Het was een typische Jelle Van Damme die na de wedstrijd tegen Charleroi even zijn zegje kwam doen voor de camera’s van Play Sports. “Deze match kon tellen als aflsuiter van het seizoen”, klonk het. “Het is blijkbaar moeilijk om hier op de Bosuil eens een normale wedstrijd te beleven.”

“We begonnen slecht aan de match, eigenlijk was het een drama, maar we zijn er wel in blijven geloven. Na de 0-2 beseften we wel dat we snel de aansluitingstreffer moesten scoren. Gelukkig lukte dat ook. Daarna konden we weer rustiger voetballen.”

Aflopend contract

Charleroi viel met tien en enkele seconden later stond het 2-2. “Tegen tien mannen voetballen is soms een vergiftigd geschenk. Maar we lieten de bal het werk doen en de 3-2 viel. Een beloning van ons fantastisch seizoen. Of ik uitkijk naar Europees voetbal? Nu vooral naar mijn vakantie, eigenlijk”, besloot een typische Jelle Van Damme. De verdediger vermeed zo ook handig vragen over zijn aflopende contract.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in