Jelle Van Damme vanavond in ‘De Slimste Mens’ op VIER

0
Jelle Van Damme Peter Van de Veire Sven Gatz De Slimste Mens ter Wereld

Royal Antwerp FC is vanavond vertegenwoordigd in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Jelle Van Damme neemt namelijk deel aan de populaire quiz op VIER.

Presentator Erik Van Looy is al jaren een trouwe van Antwerp dus het kon niet anders of er moest wel eens een speler van The Great Old deelnemen aan De Slimste Mens ter Wereld. Jelle Van Damme neemt vanavond de taak op zich op de eer van RAFC te verdedigen.

Van Damme vervangt Vanaken in De Slimste Mens

De deelname van Van Damme aan de populaire quiz stond was eigenlijk niet gepland. De verdediger stond namelijk niet bij de oorspronkelijke deelnemers van dit seizoen. Toen Hans Vanaken even terug opgeroepen werd voor de Rode Duivels moest die echter afzeggen en zo kwam Van Damme in beeld.

Erik Van Looy en de makers van De Slimste Mens ter Wereld zullen er alleszins niet om getreurd hebben. Van Damme staat namelijk garant voor (een) leuke uitzending(en). Dat bewees hij recent nog in Extra Time.

Hoe lang overleeft Van Damme?

Hoe lang Jelle Van Damme zal overleven in De Slimste Mens ter Wereld is uiteraard nog niet geweten. Wie wil zien hoe hij het er in zijn eerste aflevering vanaf brengt, moet vanavond om 21.40 kijken naar VIER. De speler van Antwerp FC neemt het dan op tegen Peter Van de Veire en Sven Gatz.

Uit de reacties op Instagram blijkt alleszins dat veel mensen uitkijken naar de deelname van Van Damme. “Ouh shit imma watch this“, schrijft Romelu Lukaku bijvoorbeeld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tonight @opvier #dsmtw #quiztime #fun

Een bericht gedeeld door Jelle Van Damme (@jelle_van_damme) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in