Trekt Bolat naar… Standard? ‘Venanzi nam contact op’

0
Bolat Mechelen Antwerp

Sinan Bolat aast op een transfer. Enkele Turkse clubs zijn geïnteresseerd in de doelman, maar ook Standard aast op zijn voormalige chouchou. Volgens de Franstalige pers heeft voorzitter Bruno Venanzi al gesproken met Bolat voor een tweede ambtsperiode. Hij speelde er al van 2009 tot 2013.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

In januari 2009 haalde Standard doelman Sinan Bolat naar Luik. Hij verliet Racing Genk. Het was toen niet de enige veelbesproken transfer tussen beide clubs. Bij Standard werd hij het eerste seizoen kampioen na testwedstrijden, die hij afdwong door een strafschop van Bryan Ruiz te stoppen.

Een jaar later bracht hij Sclessin opnieuw in extase door in minuut 92 een doelpunt met het hoofd te maken tegen AZ Alkmaar in de Champions League. Goed voor de derde plaats. Maar na zijn transfer naar Porto ging het mis. Amper nog wedstrijden, amper een goed niveau.

Bolat bij Antwerp naar beste niveau

Tot Antwerp kwam. Het haalde de doelman terug naar België en op den Bosuil groeide de Turkse doelman weer uit tot een uitstekende doelman. Met dertien (of twaalf+één) clean sheets moest hij enkel Dany Vukovic van Racing Genk voor zich dulden in dat klassement.

De doelman heeft er nooit een geheim van gemaakt om nog één lucratief contract te tekenen. Bij Antwerp of ergens anders. Momenteel ligt hij nog tot 2020 onder contract. Volgens de Franstalige pers heeft voorzitter Bruno Venanzi al contact opgenomen met de Turkse goalie … Wordt ongetwijfeld vervolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in