Toekomst is verzekerd! (video)

0
Foto van www.jeugd.royalantwerpfc.be

Jarenlang heeft de jeugdopleiding van Antwerp het zeer moeilijk gehad. De vele jaren in 2de klasse zorgde ervoor dat vele talentvolle spelers vroegtijdig de club verlieten naar een ploeg in de Jupiler Pro League. Maar de wederopstanding is ingezet.

Nieuwe wind

Sinds de komst van Paul Gheysens & Ghelamco heeft de jeugdopleiding terug de nodige financiële ademruimte gekregen. Deze financiële middelen heeft gezorgd voor meer en betere trainers, beter omkadering maar ook op infrastructuur vlak zijn er al grote stappen gezet.

Gheyssens De Wever persconferentie

Dit begint allemaal zijn vruchten af te werpen.

Kampioenen

Iedere ploegsporter zal dit beamen. Er is niets mooier dan kampioen worden. Dit zijn momenten dat je niet snel vergeet. De U16 en U14 kunnen hiervan meespreken.

Zij werden alvast gehuldigd voor de match tegen Sporting Charleroi en alle fans gaven de jonge spelers alvast een warm welkom in ‘De hel van Deurne Noord’. Zo kunnen ze al wennen aan komende gloriemomenten op deze legendarische grasmat.

Beleef hun intrede hieronder opnieuw!

Beelden Youtube kanaal ‘Sfeer Royal Antwerp Football Club’

U14 kampioen na winst op Roeselare

De U14 waren met een overwinning zeker van de titel in hun reeks. Er is winnen maar je kan ook winnen zoals de U14. Het werd namelijk 1-10!!! Een indrukwekkende uitslag en een welverdiende titel.

Geniet van deze krachtige reportage van RAFC.

Beelden Youtube kanaal ‘RAFC’

U16 kampioen na winst op Moeskroen

De U16 mochten vorig weekend al in de handen in de lucht steken. Een 0-3 overwinning was genoeg om één wedstrijd voor het einde al de titel te vieren. Een knappe prestatie van de jongens van ex-profvoetballer Gill Swerts die sinds dit seizoen jeugdtrainer is bij RAFC.

Beelden om van te smullen van het RAFC videoteam

Beelden Youtube kanaal ‘RAFC’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in