Duidelijkheid over toekomst De Bosuil en Tribune 2?

0
Antwerp FC Bosuil

Komt er straks duidelijkheid over de plannen die R. Antwerp FC en eigenaar Paul
Gheyssens hebben met het Bosuil-stadion? De CEO van bouwbedrijf Ghelamco is volgens Gazet Van Antwerpen van plan om, na Tribune 1, nu ook Tribune 2 te vernieuwen. Later op de dag volgt er een persconferentie van de club.

Zo’n tien maanden geleden ging in Deurne-Noord op De Bosuil de fonkelnieuwe hoofdtribune open. De versleten tribune 1 uit 1923 ging tegen de vlakte en ruimde zo plaats voor een indrukwekkende nieuwe tribune.

Sindsdien speculeren fans van RAFC voortdurend over de verdere toekomst van hun legendarische stadion. Stad Antwerpen wil volgens het officiële standpunt een gezamenlijk stadion voor Wilrijk en het stamnummer 1.

Tribune 2 wordt staantribune?

Paul Gheyssens, eigenaar van Antwerp FC en CEO van Ghelamco, lijkt echter andere plannen te hebben. Volgens Gazet van Antwerpen wil de ambitieuze Gheyssens nu de oude Tribune 2 aanpakken.

De (legendarische) bankjes zouden verdwijnen en vervangen worden door een grote staantribune die de diehard Antwerp-fans nog imponerender moeten maken. Bij eventuele toekomstige Europese wedstrijden zouden op de nieuwe tribune eenvoudig zitplaatsen kunnen voorzien worden.

Later op de dag komt er ongetwijfeld meer duidelijkheid. Dan geeft Paul Gheyssens namelijk samen met de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) tekst en uitleg.

Verdwijnen op De Bosuil de ‘bankskes‘ in Tribune 2?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in