Throwback: Opening Tribune 1

0
Foto Bart De Vré 25/11/2017

Op 25 november 2017 werd één van de vele stappen gezet die aan het leiden zijn tot de wederopstanding van de Great Old. Op 20 weken tijd slaagde Ghelamco erin om een volledig nieuwe tribune op ‘Den Bosuil’ te plaatsen. Ongekend en ongezien!

Opening

De officiële opening gebeurde onder leiding van de voorzitter en eigenaar van Royal Antwerp Football Club, Paul Gheysens en burgemeester Bart De Wever. Deze maakte de opmerking dat het de bedoeling is om de Oosterweel dan in 19 weken te bouwen. Goede tip Bart: Stel Paul Gheysens aan om deze te bouwen!

Na de nodige formaliteiten en het voorstellen van de Bosuiltjes was er ook nog plaats voor een wedstrijd.

Een maat voor niets

De wedstrijd zelf zal niemand lang bijblijven. Een scoreloos gelijkspel tegen later degradant KV Mechelen. Een leuk weetje daarbij is dat deze wedstrijd onder de leiding stond van Sebastian Delferière. Die de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws kwam naar aanleiding van het gerechtelijk onderzoek ‘Propere Handen’.

Club en fans in harmonie

Deze 25ste november 2017 was een avond van perfecte harmonie. Eerst het officiële gedeelte met een klein vuurwerk toen de spelers het veld opliepen. Dit perfect aangevuld door de zingende Antwerpfans en zelf met het nodige rook en vuur. Tot slot een prachtige licht- en muziekshow georganiseerd door de club.

Geniet nog even van deze magische avonden met deze beelden!

De Toekomst

De nieuwe tribune 1 die één jaar geleden is ingehuldigd dat is alleen maar een voorsmaakje van wat er de fans nog te wachten staat. De toekomst lacht de supporters, de omgeving maar ook de stad toe. Een gloednieuw Bosuilstadion staat in de stijgers en zal in de loop van 2019 uit de grond verrijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in