Teunckens kijkt verder: “Plaats onder de lat dwing je af”

0
Jens Teunckens frontaal

Vertrekt Sinan Bolat bij Antwerp of niet? Voorlopig blijft het daar stil rond en wie die situatie ook in de gaten houdt, is Jens Teunckens. De reservedoelman van The Great Old wil immers geen nieuw seizoen op de bank zitten. “Op het EK U21 heb ik afleiding en vraag ik me niet elke dag af wat er beweegt.”

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Sinan Bolat aast zelf op een transfer (of een nieuw contract). En dat houdt de club in een split. Langs een kant wil het de Turkse goalie graag behouden, langs de andere kant wil het Jens Teunckens niet definitief laten gaan. Hij ligt nog vast tot het seizoen 2020 met optie op een bijkomend jaar.

“Een eventuele transfer van Sinan is wel iets dat ik nauwgezet opvolg”, vertelt Teunckens. “Voorlopig hoor ik er weinig over, wat het voor mij niet gemakkelijk maakt. Op zich komt het EK op een goed moment, zo heb ik de nodige afleiding en vraag ik me niet iedere dag af of er iets beweegt”, aldus nog de reservegoalie in Gazet Van Antwerpen.

Nieuwe doelman?

De kans bestaat dat, wanneer Bolat vertrekt, Antwerp een nieuwe doelman gaat halen. “Of ik de strijd aan ga? Dat hangt er van af wie ze zouden binnenhalen. Maar ik ben van het principe dat je die plaats onder de lat zelf moet afdwingen. In het voetbal krijg je niets zomaar cadeau”, aldus nog Jens Teunckens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in