Teleurgestelde Bölöni: “Scenario dat we wilden vermijden”

0
Laszlo Boloni persconferentie Anderlecht Antwerp
Laszlo Bölöni (Bron: Sporza)

Wat zag het er goed uit iets voorbij het half uur: Antwerp op voorsprong en Standard dat punten liet tegen Club Brugge. Die derde plaats was, op dat moment, een zekerheid. Wat later zou de situatie er helemaal anders uit zien. “We zijn onze derde plek kwijt en dat is zuur”, reageerde Laszlo Bölöni in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

“We hadden een perfecte positie vast in de stand, die we enkel moesten veiligstellen. Alleen hebben we dat verzuimd.” De reactie van Laszlo Bölöni was niet eens kwaad. “Nu zijn we afhankelijk van anderen. Een scenario dat ik absoluut wilde vermijden. Die barragewedstrijd, het wachten over het definitieve oordeel over deze competitie. We wilden dat allemaal vermijden.”

“Vermoeidheid? Ik zou niet weten waarom we vermoeid zouden zijn. Deze uitslag zit in de lijn van de rest van het seizoen, want we konden al zeker zijn van de derde plaats en dat hebben we verzuimd. En daar dragen we nu de gevolgen van”, klinkt het nog. Antwerp staat op een vierde plaats en lijkt barragewedstrijd te moeten spelen voor Europees voetbal.

“Te braaf, te laat”

Bölöni was ook niet tevreden bij de rust. “We waren veel te doorzichtig. Zeker nadat we 1-0 maakten. We begonnen het vervolgens veel te makkelijk aan te pakken. We waren te braaf, we kwamen vaak te laat. En dan krijg je een domme tegentreffer voor rust. Na de pauze wilden we dat rechtzetten, maar toen oordeelde de ‘god van het voetbal’ dat het team dat het minst de zege verdiende, toch mocht winnen. Pijnlijk”, besloot de Roemeen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in