“Zie Standard géén vier punten meer pakken: Antwerp wordt derde”

0
Patrick Goots Benefietwedstrijd Antwerp Streetboys

Patrick Goots is er zeker van: Antwerp speelt de voorrondes van de Europa League (en mits een straf voor KV Mechelen zelfs de poules, red.). De voormalige aanvaller gelooft niet dat Standard nog drie punten meer pakt dan Antwerp. “Het programma van de Rouches is veel zwaarder.”

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

Mathematisch is Antwerp zeker van de vierde plek, maar volgens mij is het ook al zeker van de derde plaats”, opent Goots in Gazet Van Antwerpen. “Dan gaan ze zeker in Europa in, zonder dat ze moeten kijken naar een eventuele veroordeling van KV Mechelen. Het programma van Standard is veel zwaarder.”

De Rouches spelen nog tegen Club Brugge én Racing Genk, die beiden vol voor de titel gaan. Antwerp speelt daarentegen nog tegen AA Gent en moet nog één punt meer pakken dan Standard om de derde plaats veilig te stellen. “Ik zie hen zeker geen vier punten méér pakken dan Antwerp.”

Aanvallende versterking nodig

“Aangezien ik er toch zeker van ben dat Antwerp derde wordt en Europees voetbal speelt, wil ik de club al waarschuwen: er moet versterking komen, vooral in de aanval. Zelfs als je William Owusu, Ivo Rodriguez en Jonathan Bolingi samen smelt, heb je nog niet één Dieumerci Mbokani. Doe er dus alles aan om hem te houden en koop minstens één goeie extra aanvaller bij. En zoek ook een alternatief voor Lior Refaelov”, gaf Goots nog mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in