Sinan Bolat nog steeds gevolgd door Besiktas

0

Het blijft voor Royal Antwerp FC nog even bang bibberen om zeker te weten dat Sinan Bolat op de Bosuil blijft of niet. De Turkse krant Sabah meldt dat Besiktas de 30-jarige doelman wil binnenhalen. Er zouden zelfs al onderhandelingen zijn gestart.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Sinan Bolat keepte vorig seizoen in de Jupiler Pro League een uitstekend seizoen en heeft bovendien nog maar een contract van één jaar. Voer genoeg voor een hele zomer aan transfergeruchten.

Onder andere Standard, de Spaanse clubs Leganes en Real Valladolid, Galatasaray en Besiktas vielen al te horen. De naam van die laatste club duikt nu dus opnieuw op.

Besiktas of Antwerp

Bij de Turkse topclub is de gehuurde ‘blunderkeeper’ Loris Karius eerste doelman, maar die viel geblesseerd uit in de voorbereiding. Daardoor zou Besiktas moeten terugvallen op onervaren jeugdspelers. Daarom wil het graag Sinan Bolat aan hun kern toevoegen.

Op de Turkse international valt te overtuigen, is helemaal niet zeker. Enkele weken geleden liet hij nog weten “blij te zijn om hier nog te zijn”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in