Simao over uppercut: “Moeten knop meteen omdraaien”

0
David Simao Antwerp FC
Bron: rafc.be

In de slotseconden zorgde Alexander Sorloth voor een opdoffer van formaat in Deurne. “Wat er misliep? Goh, dit is voetbal”, vertelde David Simão in Het Laatste Nieuws. “AA Gent heeft veel kwaliteiten en het was ons dagje niet.” Antwerp heeft een stunt nodig in Brugge én moet rekenen op een misstap van Standard om nog derde te worden.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

“We willen altijd winnen, dat spreekt voor zich”, opende David Simao. “Ons doel was om de drie punten thuis te houden en onze derde plaats vast te houden. Maar we voetbalden onder ons niveau en dan verlies je in Play Off I, zo simpel is het. Een degelijk resultaat uit handen geven is een spijtige zaak. In deze fase wordt slecht spelen afgestraft.”

“Niet langer in eigen handen”

Dat het stil was in de Antwerpse kleedkamer. “Hoe de sfeer was? Slecht natuurlijk. We hebben het niet langer in eigen handen. We moeten hopen dat Standard zondag punten laat liggen en wij winnen op het veld van Club Brugge; Daar zullen we alles aan doen, al wordt dat niet makkelijk. We moeten dit vergeten, de knop omdraaien”, besloot de Portugees.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in