‘Simao dicht bij AEK Athene’

0
David Simao interview
David Simao

Het avontuur van David Simao bij Royal Antwerp FC lijkt er eentje te zijn van korte duur. De Portugese middenvelder streek pas in januari neer op den Bosuil, maar staat volgens Gazet van Antwerpen alweer op punt om te vertrekken. De deal met AEK Athene zou vanavond zelfs afgerond kunnen worden.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

AEK Athene, de derde in de Griekse competitie, shopt graag in België. Bij Anderlecht haalde het Ognjen Vranjes zo goed als zeker binnen en ook bij Antwerp zat er de afgelopen maanden een scout in de tribunes. Nu ja, toch vooral op en naast de oefenvelden in Wommelgem.

De Griekse traditieclub wil immers David Simao aantrekken. De middenvelder, die nog maar sinds januari in dienst is bij Antwerp, is volgens GVA dicht bij een verhuis richting Griekenland. “De onderhandelingen lopen nog, maar later vandaag kan de deal al afgerond worden”, schrijft de krant. The Great Old wil nog een beperkte som krijgen. Er wordt gesproken over 400.000 euro.

AEK Athene

Simao is amper een half jaar geleden overgekomen van Boavista uit Portugal naar de Bosuil. De Portugees stond amper drie wedstrijden in de basis, maar mocht ook negen keer kort invallen. Ondanks de aanwezigheid van landgenoot en maatje Ivo Rodrigues wilde Simao uiteindelijk snel weer vertrekken uit Antwerpen.

Volgens de Griekse pers zou hij bij AEK Athene een driejarig contract kunnen tekenen. Hij vindt er met Miguel Cardoso een landgenoot terug als coach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in