Simao geeft assist: “Had Samatta echt niet gezien”

0
David Simão Royal Antwerp FC rug

Een voorsprong voor Racing Genk, maar vlak na de rust ging David Simao een beetje helpen. Een pass achteruit, recht in de loop van Samatta en de 2-0 hing tegen de touwen. Daarna ging het pijlsnel. “Het verschil was dat Genk die vier à vijf kansen wel afmaakte en wij niet”, klonk het in Gazet Van Antwerpen.

Voorspel de wedstrijden van Antwerp en win!

“Het is jammer, maar dat zijn zaken die eenmaal gebeuren”, vertelde hij. “Wij waren de ploeg die als eerste zelfs twee keer had kunnen scoren. Maar die eerste strafschop heeft alles veranderd. Jammer, want we waren gekomen om de drie punten te pakken. Maar tegen Genk betaal je elk klein foutje cash.”

“Kansen afmaken”

“Die terugspeelbal? Ik had Samatta echt niet gezien. Ik wilde hem terugspelen en hij werkte mooi af. Voor de rust waren wij goed, ik vond dat er zelfs weinig verschil zat tussen beide ploegen. Maar 4-0, daar wordt je niet blij van. Het verschil? Genk maakte zijn kansen wel af en wij niet.”

Daardoor kan het straks mogelijk Anderlecht en Gent dichterbij zien komen. “We gaan nog niet rekenen en willen ook tegen paars-wit winnen. Rekenen doen we wel op het einde”, besloot hij. David Simao speelde in de plaats van Lior Refaelov, die op de bank begon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in