Rood, wit, vuur en passie!!!

0

De clash tussen Royal Antwerp Football Club en Standard Liège is de openingsmatch van deze 23ste speeldag.

Een onvervalste top affiche!

Terugblik naar 2017-2018

Vorig seizoen heeft de Great Old tweemaal een gelijkspel behaald tegen Standard. Allereerst thuis op 27 oktober 2017 eindigde de wedstrijd op een 0-0 gelijkspel. Maar de terugwedstrijd van 3 december 2017 gaat bij velen nog in het geheugen geschrift staan.

Een partij waarbij het spel op en neer ging tot Geoffry Hairemans een penalty feilloos binnen joeg maar vooral in de 92ste minuut Sinan Bolat nog een penalty stopte. Held!

Beleef de sfeer van deze wedstrijd hieronder opnieuw

Beelden Youtube kanaal Sfeer Royal Antwerp Football Club

De hel van Standard? Die is van ons!

Antwerp Locos supporters pyro

Op 4 november vorig jaar was het wederom tijd voor de Great Old om naar Luik te reizen. Volle supportersbussen zorgde voor een kolkend uitvak dat van het begin tot het einde alles gaf.

Deze mentaliteit zag je terug op het veld. De mannen van Laszlo Bölöni vochten voor elke centimeter grasmat en dit resulteerde in een terechte 0-1 voorsprong via een penalty van Lior Refaelov vlak voor rust.

De Great Old ging op hetzelfde elan verder in de 2de helft. Vechten, bikkelen en Dieumerci Mbokani die achter elke bal aan ging. Zo mocht Didier Lamkel Zé op aangeven van Dieumerci de verdiende 0-2 op het bord plaatsen.

De fantastische sfeer van die middag kan je hieronder nog eens herbeleven.

Beelden Youtube kanaal Sfeer Royal Antwerp Football Club

De hel zal branden 25 januari!

Dit is de wedstrijd van de 23ste speeldag. Niet alleen omdat er sportief veel op het spel staat. Maar sinds maandag is het stadion volledig uitverkocht en Standard zal ook met een vol uitvak aanwezig zijn.

Tegenover vorige week kan Antwerp terug een beroep doen op Ivo Rodrigues die uit schorsing komt. Hij kan toch voor dat extraatje creativiteit zorgen dat er vorige week (vooral in de 1ste helft) ontbrak.

Ivo Rodrigues Antwerp FC

Yatabaré en Haroun blijven onzeker met beide een hamstringblessure. Omar Govea en Yves De Winter zullen al zeker geblesseerd moeten afhaken. Dit lees je hier.

Maar het elftal van Laszlo Bölöni is sterk en weerbaar genoeg om morgen de 3 punten thuis te houden. Zo wederom druk zetten op de andere Play-Off 1 kandidaten.

Antwerp Dynamite

Sinds een paar jaren organiseert sfeergroep Antwerp Dynamite steeds een nieuwjaarscorteo dit met de 1ste thuismatch van het nieuwe jaar. Vorig jaar was dit schitterend tegen Club Brugge

Beelden Youtube kanaal Sfeer Royal Antwerp Football Club

In 2019 tegen Standard Luik is dit niet anders. Hieronder het evenement met alle informatie.

Vergeet de corteo voor de match tegen Standard vrijdag niet.

Geplaatst door Antwerp Dynamite op Maandag 21 januari 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in