‘Regulier seizoen nieuwkomer al meteen voorbij’

0

Afgelopen zomer werd hij aangetrokken en hij stelde zichzelf voor als de man die de verdediging van Antwerp nodig had. Junior Pius vertelde dat The Great Old ‘een pak minder tegendoelpunten zal slikken als ik in de ploeg sta.’ Maar kijk, een vijftiental speelminuten later ziet het er erg benard uit voor de centrale verdediger.

GEBRUIK NU DE CODE ‘ANTWERPFANS’ EN KRIJG GELD OM TE GOKKEN OP VOETBALMATCHEN!

Afgelopen donderdag vierde Junior Pius zijn debuut in de Europese wedstrijd tegen Viktoria Plzen. Maar nog geen twintig minuten later was het al gedaan. Een knieblessure. De verdediger was lastig omdat hij meteen naar de kant moest van de verzorgers, maar achteraf gezien toch een slimme zet.

Want Antwerp vreesde een ernstige blessure en dat werd ook zo vastgesteld na verder onderzoek. Een scheurtje in de voorste kruisband liep de verdediger op. Conclusie: operatie en een lange revalidatie, zes tot negen maanden. Tot dan kan The Great Old niet rekenen op de 23-jarige Nigeriaanse verdediger.

Verdedigende versterking?

En hij speelde wel goed in zijn eerste speelminuten voor Antwerp, maar langer als twintig minuten ging het niet. Wellicht wordt hij de komende weken vervangen door Dylan Batubinsika. Hij speelde ook al in de competitie.

Het is echter nog onduidelijk of het bestuur op zoek gaat naar een nieuwe verdediger. Veel hangt af van het vlot het herstel van Matheus Borges en Dino Arslanagic verloopt. De medische staf van Antwerp hoopt Pius alvast fit te krijgen aan de Play Offs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in