Refaelov over Play Off I-ambities: “Laat ons realistisch blijven”

0
Lior Refaelov RAFC Royal Antwerp FC

Lior Refaelov trapte Antwerp richting een negen op twaalf in de Ghelamco Arena en daarmee zet het AA Gent op negen punten. “Het was absoluut onze bedoeling om punten te pakken vandaag”, vertelde de Israeli na de partij.

Registreer je op betFIRST en krijg 200 euro cadeau om te wedden op play-off 1!

“Wie had gedacht dat Antwerp drie overwinningen op rij kon verwezenlijken?”, vroeg Lior Refaelov zich af. “We leggen er altijd ons hoofd voor, steken veel energie in onze verdedigende job en proberen dan op de counter iets te forceren. We willen hier echt van genieten, we hebben niets te verliezen. Dat is onze sterkte.”

Met zes op negen was Antwerp goed aan de Play Offs begonnen, te meer omdat AA Gent dat nog niet kon. “Het was absoluut onze bedoeling om punten te pakken vandaag. Gent heeft de bekerfinale nog achter de hand om Europees voetbal te halen. We wilden hen meer in de problemen duwen in de Play Offs”, aldus nog Refaelov.

“Titelkandidaat? Brug te ver”

Maar Antwerp sluit toch ook aan bij de grote drie. “Titelkandidaat? Dat is een brug te ver”, vindt de doelpuntenmaker. “Genk en Club Brugge staan voor mij boven alle andere ploegen. Het is goed om ambitie te hebben, maar laat ons vooral realistisch blijven. Voor plaats drie willen we nog wel knokken”, knipoogde hij nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in