“Refaelov, Mbokani en Hairemans kunnen brengen wat Antwerp offensief nodig heeft”

0
Lior Refaelov Dieumerci Mbokani Geoffry Hairemans Royal Antwerp FC
Lior Refaelov, Dieumerci Mbokani en Geoffry Hairemans (Bron: rafc.be)

Royal Antwerp FC heeft zich voor het eerst ooit geplaatst voor play-off 1. Daarmee is de doelstelling van voor het seizoen behaald. Met een voorlopige derde plaats in de stand hopen veel fans uiteraard dat er nog meer mogelijk is. “Ik zie Antwerp in play-off 1 eerder als een scherprechter dan als een team dat echt mee gaat doen voor de prijzen”, voorspelt ex-trainer Trond Sollied.

De wedstrijden van Antwerp voorspellen?

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot €200 bonus!

“Antwerp heeft een goed team, maar wat mij betreft missen ze offensief wat technische spelers. Ze beschikken over genoeg ‘power’, maar daarmee alleen haal je het niet”, zei Sollied gisteren tijdens de voetbalwebcast VISTA! van Het Laatste Nieuws.

Refaelov, Mbokani en Hairemans

De Noor ziet bij Antwerp drie spelers die aanvallend wel iets extra kunnen brengen. “Lior Refaelov was een goeie aanwinst, Dieumerci Mbokani zou een superaankoop geweest zijn voor eender welke Belgische club. Geoffry Hairemans is ook een technisch goeie speler, met een goeie mentaliteit bovendien, maar hij heeft een hele tijd niet veel gespeeld.”

“Refaelov, Mbokani en Hairemans zijn de spelers die kunnen brengen wat Antwerp offensief nodig heeft”, analyseert Sollied. “Defensief kan de club terugvallen op mentaliteit.”

Trond Sollied
Trond Sollied (Bron: YouTube Sporting Lokeren)

“Antwerp als scherprechter”

Over op welke plaats Antwerp FC het seizoen zal afsluiten blijft Trond Sollied eerder op de vlakte. Hij ziet de club niet meedoen voor de prijzen, maar verwacht wel degelijk iets in play-off 1.

“Ze kunnen niet elke week top zijn, maar ik denk dat de fans van Antwerp nu al héél blij zijn met wat hun club heeft bereikt. In play-off 1 zullen ze wel punten pakken, maar ze gaan er ook verliezen”, voorspelt hij. “k ben niet zeker dat ze regelmaat kunnen brengen in play-off 1, het valt af te wachten hoe ze presteren als de grote matchen mekaar snel opvolgen.”

“Maar ik verwacht wel dat ze voor verrassingen kunnen zorgen. Ik zie Antwerp in play-off 1 eerder als een scherprechter dan als een team dat echt mee gaat doen voor de prijzen. Maar die heb je ook nodig om play-off 1 van peper en zout te voorzien”, besluit Sollied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in