(video) Rechtstaan en zingen!

1
Rechtstaan en Zingen

foto en vlag van Jorgi Ferrari

Afgelopen zondag was het de topper tegen Standard Luik. Het was geen topwedstrijd op het veld maar ook niet op de tribunes. Rechtstaan en zingen is de boodschap!

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Royal Antwerp Football Club vs Standard Luik is altijd een beladen wedstrijd. Twee vurige en passionele supporterskernen tegenover elkaar en op het veld meestal twee ploegen die met het mes tussen de tanden spelen. Normaal gezien zou je dan denken dit wordt een top zondagavond.

Antwerp kwam op een dubbele voorsprong maar gaf het uiteindelijk terug uit handen en de wedstrijd eindigde in een billijk 2-2 gelijkspel. Het volledige wedstrijdverslag vind je hier terug. Teleurstelling bij de spelers op het veld maar ook in de tribunes bij de fans.

Telenet Antwerp Giants

Vele fans waanden zich in de loop van de 1ste helft in de Lotto Arena bij de Telenet Antwerp Giants. Ongezien in het Bosuilstadion is dat de stadionomroeper de micro neemt in het midden van de wedstrijd. Een wissel werd niet aangekondigd en een goal was er ook niet gevallen. Er werd opgeroepen om meer te supporteren. Veel effect had het in ieder geval niet want iedere supporter keek verbaasd elkaar aan. “Is dit nu echt juist gebeurd?”

Sfeer tijdens de wedstrijd

Het oproepen om het de Hel van Deurne Noord te maken was een unicum in het Bosuilstadion. Enerzijds begrijpbaar want het was enorm stil in het Bosuilstadion maar anderzijds het oproepen om sfeer te maken is nog vreemder. In het begin van de wedstrijd was het nog veelbelovend maar al heel snel viel het stil. Een ongewone situatie in het anders zo sfeervol Bosuilstadion.

Beleef de sfeer tijdens de wedstrijd hieronder opnieuw!

Rechtstaan en zingen!

Al een aantal jaren prijkt er op tribune 2 een vlag die gericht is aan de supporters van alle tribunes. De vlag is van Jorgi Ferrari met een heel simpele boodschap: ‘Rechtstaan en Zingen!’.

Foto van Jorgi Ferrari op tribune 2

Deze drie woorden vormen een simpele en duidelijk boodschap. Geef alles op de tribunes en hopelijk vertaalt zich dat op het veld. Bloed, zweet en tranen willen de Antwerp supporters graag zien dan moeten ze dit ook geven op de tribunes.

Daarom een oproep naar alle fans. De volgende thuiswedstrijd is zaterdagavond 26 oktober tegen KV Kortrijk. Laten we 90 minuten Rechtstaan en Zingen en de ploeg naar de overwinning roepen.

1 REACTIE

 1. Voor mijn part ongelofelijk bizar het spel
  zo uit handen geven ze willen precies niet winnen maar hun geld oprapen dat doen ze
  wel.Ze kunnen beter de jongen spelers
  eens meer kansen geven die vechten
  er nog voor voor heel wat minder centen
  Dat er geen ambiance was op de tribune
  komt er volgens mij omdat er geen alcohol mocht geschonken worden.Dat vind ik
  wel goed men gaat naar het voetbal en niet om zichzelf te bezatten.Sorry dit is mijn mening.Hoppelijk brengt de trainer wat rust en stabiliteit in de ploeg.schande alom
  voor het voetbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in