Plzen wordt een party! Jij bent er toch ook bij?

0

Donderdagavond speelt Antwerp in het Tsjechische Plzen. Maar voor de fans beginnen de festiviteiten al vroeger. Er wordt geschat dat er meer dan 2000 Antwerp fans de trip naar Tsjechië gaan maken. Maar er is meer te doen dan alleen de wedstrijd in Plzen.

In Plzen zelf zijn enorm veel bezienswaardigheden te ontdekken. Er is de Sint-Bartolomeüs kathedraal, West Boheemse Museum en het Josef-Kajetán-Tyl-Theater. Maar de kans is klein dat zij komende week veel Antwerp supporters over de vloer gaan krijgen. Indien er een culturele uitstap aan het voetbal wordt verbonden zal het eerder een bezoek zijn aan het Pilsner Urquell museum. Een museum over het lokale gerstenat kan nog wel gesmaakt worden.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Woensdagavond

Veel fans vertrekken al woensdagochtend en zo zijn ze perfect op tijd om de voetbaltrip goed in te zetten. Dieter Moyaert heeft namelijk een discotheek voorzien exclusief voor de Antwerp fans op woensdagavond. De Pantheon Music Club gaat speciaal die avond open om de Antwerp fans te entertainen in Plzen. Antwerpse dj’s zoals Discobar Peirtotal, DJ Spek en Ei en DJ Rikson (recent nog op Day Before Tomorrow) zullen de sfeer erin brengen.

Antwerp on tour - Plzen

Donderdag

Om 20u00 lokale tijd is het wedstrijd. Maar dat houdt de Antwerp fans niet tegen om er al een stevig feest van te maken. Het centrale plein in Plzen is de nám Republiky, het Plein van de Republiek. Daar wordt afgesproken vanaf 15 uur. Het is vandaar nog een korte wandeling naar de Doosan Arena die aan de rand van het stadscentrum van Plzen ligt.

Na de wedstrijd terug naar daar om hopelijk de kwalificatie voor de volgende ronde te vieren! Wij hebben er alvast heel veel zin in!!

Beelden Youtube kanaal ‘Sfeer Royal Antwerp Football Club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in