Owusu kreeg zijn kans: “Had tijd nodig om erin te komen”

0
William Owusu Royal Antwerp FC

Antwerp-coach Laszlo Bölöni bracht afgelopen zondag William Owusu aan de aftrap ten koste van de geschorste Dieumerci Mbokani. Voor de ingevallen spits een nieuwe kans om zich te tonen. Zijn contract loopt ook stilaan af.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

“We hebben vooral als team bewezen dat we kunnen terugvechten”, opende de spits in Gazet Van Antwerpen. “Voor de rust begonnen we niet goed, maar we hadden wel kunnen winnen. Na de rust hadden we de kansen en scoorden we een keer. Dat ik mocht starten? Dat was lang geleden, ook het feit dat ik negentig minuten kreeg.”

“Maar ik had tijd nodig om erin te komen”, besefte William Owusu. “Al was ik er wel klaar voor. Die mislukte omhaal? Zo had ik nog een klein aandeel in de goal van Didier Lamkel Zé“, lachte hij nog. Antwerp speelde afgelopen weekend 1-1-gelijk tegen Anderlecht en mikt op de derde plaats.

Europees voetbal

“Dat moet zeker kunnen, zeker omdat we nog altijd niets weten rond de situatie in de zaak ‘Propere Handen.’ Hopelijk kunnen we het donderdag thuis zelf afmaken tegen AA Gent. En hopelijk mag ik dan nog eens starten”, besloot de spits. Mits de derde plaats, vrijwaart Antwerp zich van de barrages voor Europees voetbal tegen de winnaar van Play Off II.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in