Over ons

Antwerp Fans op smartphone

Wie zijn wij?

AntwerpFans.be is een fansite over Royal Antwerp FC. De website wordt onderhouden door fans van Antwerp en functioneert onafhankelijk van de club. De officiële website van RAFC kan je vinden op https://royalantwerpfc.be.

Wat doen wij?

AntwerpFans.be brengt nieuws, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, analyses, opinies en veel meer. Daarbij is er ook ruimte voor bezoekers om onder artikels te reageren en te discussiëren. Op die manier willen we fans van Royal Antwerp FC samenbrengen om hun mening te delen over alles wat met hun favoriete club te maken heeft.

Waarom bestaan wij?

Bij AntwerpFans.be willen wij supporters een stem geven die onafhankelijk is van de club en van andere media. Wij merken dat veel supporters nergens terecht kunnen met hun mening of bedenkingen over hun ploeg. Algemene voetbalsites geven geen ruimte aan specifieke opinies of gedetailleerd nieuws en discussies op sociale media bereiken maar een beperkte groep fans.

Bij AntwerpFans.be zijn fans van ‘The Great Old’ vrij om hun mening te geven. Wij hopen dat zij zich bij ons wel gehoord en gesteund voelen. Veel spelers en andere mensen binnen de club volgen Antwerp Fans via onze sociale media. Wij hopen dan ook iedereen die zich verbonden voelt met Royal Antwerp FC te inspireren en samen te brengen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op sociale media: