OPINIE: Wat als Bolat vertrekt? Dit zijn onze opties

7
Sinan Bolat Jean Butez Colin Coosemans Michael Verrips Paul Nardi doelman
Sinan Bolat, Jean Butez Colin Coosemans, Michael Verrips en Paul Nardi

Blijft Sinan Bolat of niet? En wat als hij vertrekt, welke opties heeft Royal Antwerp Football Club? Wij vonden alvast deze mogelijke pistes die in aanmerking komen om een rol van betekenis te spelen op de Bosuil.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Sinan Bolat

De kans bestaat ook gewoon nog altijd dat Sinan Bolat een contractverlenging tekent. Momenteel heeft hij nog een contract tot 2020, maar de doelman aast ook op een transfer. De top drie uit Turkije heeft interesse in hem.

Jean Butez

De doelman van Moeskroen is nog redelijk jong en Antwerp heeft al met hem gesproken. Zelf de topploegen en enkele buitenlandse clubs zitten ook achter hem, dus goedkoop zal Butez niet zijn. Meer dan drie miljoen betalen voor de doelman lijkt ons wat te veel van het goeie. Het is dan ook een piste de we waarschijnlijk niet zullen bewandelen.

Colin Coosemans

Colin Coosemans is op overschot bij AA Gent. De Buffalo’s kochten hem vorig seizoen over van KV Mechelen, maar daar maakte hij na enkele blunders eerder deel uit van een beurtrol om tweede doelman te zijn achter Thomas Kaminski, die in de winter werd gehaald. Bij KV Mechelen was de doelman onder Yannick Ferrera de clean-sheet koning.

Michael Verrips

De Nederlandse doelman van KV Mechelen behoort tot de beste uit de Proximus League en zou een stap naar een ambitieuze subtopper kunnen zetten. Zeker wanneer Malinwa in de Proximus League zou blijven. U weet wel, Operatie Propere Handen. De doelman ziet een nieuw seizoen in de Belgische tweede klasse niet zitten.

Paul Nardi

De doelman van Cercle Brugge liet zich nauwelijks op een foutje betrappen en speelde enkele goeie wedstrijden. Hij wil zelf graag een stap hoger zetten. Een nieuwe uitleenbeurt van AS Monaco richting Cercle Brugge lijkt nu niet aan de orde. Misschien kan Antwerp wel een kans wagen om de Fransman over te nemen?

Andere optie?

Misschien heeft u een ander idee over wie al dan niet de opvolger van Sinan Bolat moet worden, laat ze gerust weten in de comments!

7 REACTIES

  1. liefst heb ik dat Bolat blijft maar anders zou ik volledig gaan voor Verrips van KV Mechelen .

  2. Davino Verhulst heeft zowel vorig als dit seizoen zijn kunnen bewezen tegen ons. Hij zou een goede doublure zijn met een jong talent als Teunckens die dit jaar speelminuten wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in