Opare zes maanden out met knieblessure

0

Wat iedereen vreesde, is waarheid geworden: Royal Antwerp FC moet Daniel Opare zes maanden missen. De verdediger viel geblesseerd uit in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Onderzoek bevestigd dat het om een zware blessure gaat. De 28-jarige Ghanees wordt vrijdag geopereerd aan een scheur in de laterale band van de rechterknie. Dat meldt Het Nieuwsblad.

WED OP WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

De pech in de verdediging bij Antwerp houdt maar niet op. Terwijl Aurélio Buta nog werkt aan zijn terugkeer en Matheus Borges sukkelt met een kwaaltje liep Dino Arslanagic een blessure op die hem mogelijk twee maanden aan de kant houdt.

Operatie aan knie

De grootste pechvogel is echter Daniel Opare. Amper een half uur ver in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen KFC Brasschaat moest hij al het veld verlaten. De medische staf van Antwerp vreesde meteen het ergste.

Twee dagen later bevestigen bijkomende onderzoeken die vermoedens. De rechtsachter van The Great Old een scheur in de laterale band van de rechterknie. Opare wordt vrijdag geopereerd en zal dit jaar niet meer in actie komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in