‘Norwich en Aston Villa volgen (goedkope) Opare’

0
Daniel Opare Royal Antwerp FC interview

Daniel Opare verlaat Royal Antwerp FC mogelijk al opnieuw na amper één seizoen. Volgens The Sun is er namelijk interesse van Norwich en Aston Villa. Beide ploegen zijn gepromoveerd naar de Premier League en zoeken versterking voor volgend seizoen.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Antwerp verraste deze zomer met de komst van Daniel Opare. De 28-jarige Ghanees kwam transfervrij over van Bundeliga-club Augsburg, waarvoor hij regelmatig in de basis stond. Laszlo Bölöni gaf hem dan ook direct een basisplaats, maar de rechtsback kon in het begin van het seizoen nooit echt overtuigen.

Opare moest dan ook al snel zijn plaats afstaan aan Aurélio Buta. Pas toen die vlak voor de play-offs zwaar geblesseerd uitviel, kreeg Opare opnieuw zijn kans. In play-off 1 speelde hij bijna iedere wedstrijd en liet hij een betere indruk na dan enkele maanden ervoor.

0,5 miljoen pond

Dat is blijkbaar ook niet onopgemerkt gebleven in Engeland. Volgens The Sun staat de ex-speler van onder meer Standard, Porto en Besiktas in de belangstelling van Norwich en Aston Villa.

Beide clubs zijn zojuist uit de Championship gepromoveerd en mogen volgend seizoen weer genieten van de vetpotten van de Premier League. Die zullen ze echter niet moeten aanspreken om Opare te kopen. De Ghanees heeft maar een contract meer van één jaar bij Antwerp en moet volgens The Sun maar 500.000 pond kosten, zo’n 560.000 euro.

Rechtsback

Voorlopig lijkt de interesse van beide Engelse clubs nog niet concreet. Het is niet geweten of Antwerp bereid zal zijn om mee te werken aan een transfer indien er een bod zou komen.

Aurélio Buta lijkt op tijd hersteld te zijn van zijn knieoperatie, maar als Opare vertrekt is hij wel de enige rechtsback in de selectie. Antwerp moet dan zo snel mogelijk op zoek naar een vervanger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in