Opare: “Heb nog geen spijt gehad van mijn keuze voor Antwerp”

0
Daniel Opare Royal Antwerp F.C.

Daniel Opare speelt sinds de blessure van Aurélio Buta weer wat meer, nadat hij toch enkele maanden op de bank vertoefde. De rechtsachter heeft het naar zijn zin in Deurne-Noord, maar denkt toch luidop van een stap hogerop. “Iedereen wil dromen najagen, toch?”, vraagt hij zich af in Gazet Van Antwerpen.

Registreer je op betFIRST en krijg 200 euro cadeau om te wedden op play-off 1!

“Ik heb geen spijt van naar hier te komen”, opent de rechtsachter in de krant. “Ik voel me goed in de club, maar ook in de stad. Dat is nodig om te kunnen presteren.”

“Weet je, België is sowieso mijn tweede thuis. Ik speelde in Portugal, Turkije of Duitsland, maar nooit heb ik mijn appartement in Luik verkocht. Die stad betekent heel veel voor mij, maar Antwerpen is ook very nice.”

“Antwerp één van de grootste clubs van België”

Ook very nice zijn de prestaties van Antwerp in de competitie. In het tweede jaar op het hoogste niveau meteen Play Off I spelen en Europa lonkt. “Je moet hier iedereen feliciteren”, klinkt het bij Daniel Opare. “Van the big men in het bestuur tot de spelers en de fans. Ik hoop dat we dit seizoen en de volgende seizoenen iets moois kunnen bereiken. Dat Antwerp één van de grootste clubs in België wordt.”

Maar toch blijft er een gapend gat in het palmares van Opare: de Premier Laegue, daar wil hij graag naartoe. “Iedereen wil dromen najagen, toch? Maar voor alle duidelijkheid: er lopen momenteel totaal geen gesprekken over een transfer. Ik denk aan niets anders dan Antwerp. Alle focus ligt op de Play Offs. Ik wil op het einde van het seizoen happy fans zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in