OFFICIEEL: Japans international tekent bij Antwerp: “De sfeer was geweldig”

0

Antwerp heeft er een nieuwe speler bij: de Japanner Koji Miyoshi wordt voor een seizoen gehuurd (met aankoopoptie) van het Japanse Kawaski uit de hoogste voetbalklasse. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Japanse Yokohama. “Ik zag dit weekend de match tegen Sint-Truiden. De sfeer vond ik geweldig”, klonk het veelbelovend.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Op de website van Antwerp mocht de Japanner het alvast komen uitleggen. “Ik ben een snelle flankaanvaller die zowat overal in het aanvallende departement uit de voeten kan”, vertelde hij. “Mijn troeven? Mijn snelheid, techniek en balbehandeling. Naast het veld ben ik een zeer rustig persoon, wat ik ook probeer door te trekken in mijn speelstijl. Eens op het veld, probeer ik zo gefocust mogelijk de wedstrijd te spelen.”

Afgelopen weekend zag hij de wedstrijd tegen Sint-Truiden (2-0-zege). “Het was een aangename wedstrijd”, klonk Koji Miyoshi daarover. “De nummer elf, Lior Refaelov, viel me direct op. Daarnaast zag je ook meteen de kwaliteiten van Dieumerci Mbokani en de andere spelers van de ploeg.”

“Sfeer bij Antwerp is geweldig”

Maar er was nog iets dat opviel. “De sfeer was geweldig. Ik speelde al vaak voor meer dan 25.000 supporters, maar deze sfeer is toch anders.”

Miyoshi is sinds kort ook een Japans international, die zijn debuut maakte op de Copa America. “Een eerste keer opgeroepen worden is uiteraard fantastisch”, zei hij. “In onze tweede wedstrijd kreeg ik een basisplaats en scoorde ik meteen twee keer. Jammer genoeg konden we niet doorstoten”, besloot hij. Bij Antwerp hoopt hij zijn plaats in de Japanse selectie vast te houden en nog vaker te scoren.

Welkom Koji Miyoshi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in