‘Mirallas lonkt naar terugkeer België, Antwerp is mogelijkheid’

0
Kevin Mirallas Fiorentina veld

De 31-jarige voormalige Rode Duivel Kevin Mirallas werd gisteren gelinkt aan Anderlecht door Het Nieuwsblad. Daar vielen ze echter compleet uit de lucht. Toch wordt het dossier van de spits wel nauwlettend in de gaten gehouden door paars-wit. Maar ook Standard en zelfs Antwerp lonken naar de Luikenaar.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

Na een carrière van vijftien jaar die hem via Lille en Olympiakos naar Engeland (Everton) en zelfs Italië (Fiorentina) bracht, wil Kevin Mirallas (31 jaar intussen) graag terugkeren naar België. Zijn familie zou dat ook heel graag willen.

Anderlecht, Standard en Antwerp

En dat treft, want niet alleen zijn familie zit te wachten. Ook Belgische clubs die zogenaamde voetbal-Belgen zoeken, is het een moeilijkheid. Zeker de topclubs lijden onder een gebrek daaraan. Daarom houden de enkele ploegen het dossier van Kevin Mirallas in de gaten. Zo zouden onder andere Standard, Anderlecht en Antwerp lonken naar hem.

Het afgelopen seizoen werd Mirallas door Everton uitgeleend aan Fiorentina, waar hij omschreven werd als een leider in de kleedkamer. Bij The Toffees heeft de ex-Rode Duivel nog een contract tot 2020. Ook zijn huidige loon is sowieso te hoog voor elke Belgische topclub. Mogelijk is er voor de 60-voudige Rode Duivel ook interesse van buitenlandse clubs, die meer financiële middelen hebben om Everton te overtuigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in