Mirallas tegen Bölöni: “Je bekijkt me al drie weken niet”

1
Kevin Mirallas Antwerp interview

Zondagmiddag, tien minuten voor tijd tussen Antwerp en AA Gent gebeurde het incident … Het Nieuwsblad weet wat er gebeurd is geweest tussen Kevin Mirallas en Laszlo Bölöni waardoor de flankaanvaller naar binnen wandelde. Een sanctie voor de Luikenaar komt er, wellicht, niet.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Het was zondagmiddag niet om aan te zien in de Ghelamco Arena, maar Antwerp pakte wel een puntje mee richting Deurne. De ploeg moest wel enkele barsten in het bastion toestaan. Alweer. Het is immers niet de eerste keer dat de Bosuil wordt neer gezet als een smeulende vulkaan, klaar om uit te barsten.

Zinho Gano

Volgens Het Nieuwsblad verliep het voorval tussen Kevin Mirallas en Laszlo Bölöni als volgt. De coach was al wat geïrriteerd omdat het omkleden lang duurde en gaf zijn speler nog enkele instructies. “Kijk me aan als ik tegen je praat”, zei hij daarbij. Waarop de flankaanvaller, ontgoocheld in het gebrek aan speelkansen, zijn trainer antwoordde: “Jij bekijkt me al drie weken niet meer.”

Na de woordenwisseling werd de wissel afgeblazen. “Als je zo tegen me praat, kom je er niet op”, zei de coach nog volgens de krant. Waarop Mirallas naar binnen liep en Zinho Gano in zijn plaats mocht invallen. Uiteindelijk leverde zijn doelpunt de Antwerpenaren nog één punt op.

KV Mechelen

Het incident tussen beide partijen hebben ze achter zich gelaten, Mirallas traint gewoon mee. Maar of hij opnieuw in de selectie zal zitten tegen KV Mechelen, valt nog af te wachten. De voorbije weken toonden immers dat de concurrentie niet stil zit. Benson viel in Gent naast de selectie, net als Sander Coopman. Mogelijkheden genoeg voor Laszlo Bölöni.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in