Mirallas: “Hebben foutjes cash betaald”

0
Kevin Mirallas Royal Antwerp FC voorstelling 1
Kevin Mirallas (Bron: rafc.be)

Kevin Mirallas leek op weg om de matchwinnaar te worden aan de zee voor Antwerp. Maar het doelpunt van de voormalige Rode Duivel werd afgekeurd voor een voorafgaande duwfout van Dieumerci Mbokani. En dus bleef The Great Old steken op een gelijkspel. “Hier kunnen we niet tevreden mee zijn”, aldus de flankaanvaller in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Het had allemaal beter gemoeten, ook al maakte KV Oostende het ons niet gemakkelijk”, sprak Kevin Mirallas. “Toch hadden we een tweede of zelfs een derde doelpunt moeten maken en achterin de nul moeten houden. Maar we maakten foutjes en die hebben we cash betaald.”

Afgekeurde goal

Mirallas leek op weg om de matchwinnaar te worden tegen Oostende en de 1-2 te scoren, een minuut na de gelijkmaker. Het doelpunt werd echter afgekeurd voor een voorafgaande duwfout van Dieumerci Mbokani. Die had zelf al een strafschop omgezet.”Of ik hem wilde nemen? Nee, Mbo is onze beste schutter. Ik trap hem wel een volgende keer”, lachte Mirallas.

De 1-2 werd afgekeurd. “Mbokani had blijkbaar contact met Vandendriessche, maar scheidsrechter was de enige die de beelden zag. Hij besliste dat het fout was en dat moet je respecteren. Jammer, want een tweede goal had ons weer wat ademruimte gegeven in op dat moment lastige omstandigheden.”

Standard

“Nu wordt Standard een wel erg belangrijk duel. En we hebben werk, want de Luikenaars zullen ons niet dat aantal kansen geven. Maar we verloren niet in Oostende, hé”, sprak Mirallas nog over de volgende tegenstander én een ploeg waar hij wel een band mee heeft. Hij speelde er immers in de jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in