“Mirallas zet Bölöni voor schut”

0
Patrick Goots ATV 2
Patrick Goots (Bron: ATV)

Antwerp heeft er, na Didier Lamkel Zé en de penaltygate, opnieuw een probleemgeval bij: Kevin Mirallas. De aanvaller stond klaar om in te vallen, maar plots stoof hij naar de kleedkamers in tenue. Hij viel uiteindelijk niet in, waardoor Zinho Gano zich mocht opmaken. Gelukkig zorgde hij voor de gelijkmaker. “Niet slim om jezelf buiten de groep te zetten”, stelde Patrick Goots.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Ik heb eerlijk gezegd gelijkaardige zaken gedaan in het verleden, maar dat waren andere tijden”, opende de analist in Gazet Van Antwerpen. “Toen was een team soms wel afgesteld op één speler, zoals ikzelf, en kon die zich meer permitteren. Vandaag komt de ploeg altijd en overal op de eerste plaats. Het individu is ondergeschikt aan de groep. En terecht.”

“Pas op, ik begrijp de frustratie van Kevin Mirallas wel. Hij is naar Antwerp gehaald als een grote naam, waar veel van werd verwacht. Maar hij heeft die status nog niet echt kunnen waarmaken. Als je dan uit de basis valt, steekt dat natuurlijk. Dan heeft hij nog niet het recht om dan openlijk, voor het oog van de camera’s, in de clinch te gaan met de coach.”

“Mirallas mag rust niet verstoren”

“Hij zet Bölöni zo toch een beetje voor schut, terwijl die zo’n gedoe kan missen als kiespijn. Er zijn al voldoende relletjes geweest in de Antwerpse kleedkamer. En er was nu toch rust, die Mirallas niet mag verstoren. Zeker niet op een moment dat Antwerp zeven op negen haalt tegen topploegen”, klinkt het nog.

“Dan moet hij, zoals hij overigens wél deed in de match tegen Club Brugge, mee vanaf de zijlijn achter het team staan. En wachten tot hij zijn kans opnieuw krijgt. En die grijpen. In een team met zo veel vedetten en goede spelers is het niet slim om jezelf op zo’n moment buiten de groep te zetten”, besloot de voormalige aanvaller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in