Mindere Juklerod: “Het is nog vroeg op het seizoen”

0
Juklerod Simen R Antwerp FC

Dat Simen Juklerod nog niet op toerental is, is een open deur in trappen. Meer zelfs, de Noor ontkent zijn mindere seizoensstart niet. Maar, geeft hij ook aan, “Het is nog vroeg op het seizoen.” Vanavond moet het gebeuren in Brussel tegen AZ Alkmaar, waarin het de poort naar de poules van de Europa League.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

AZ Alkmaar speelde vorige week over de linkerkant van Simen Juklerod met het duo Calvin Stengs – Jonas Svensson. Het leek wel de moeilijkste opponent van de Noor in zijn Belgische loopbaan. “Hij is misschien wel de beste man van AZ”, vertelt hij in Gazet Van Antwerpen. “Maar in België stond ik al vaak tegenover explosieve en technisch onderlegde wingers. Ik zie het vooral als ene kans om me te onderscheiden.”

Ook de rechtsvoor van Viktoria Plzen, Joel Kayamba, was geen geschenk om tegen te spelen. “Misschien was dat wel mijn moeilijkste wedstrijd tot dusver”, is de Noor eerlijk. “Viktoria Plzen duwde ons een hele wedstrijd achteruit en daar vonden we geen antwoord op.”

“Snel weer beste naar boven halen”

Zelf is de Noorse international ook niet aan zijn beste seizoen bezig, ook al is het nog vroeg. “Ik deel die mening”, klinkt het. “In aanvallend opzicht liet ik nog te weinig zien en achterin kende ik enkele ongelukkige momenten. Maar het is nog vroeg op het seizoen, er komen nog een pak matchen aan. Hopelijk kan ik snel weer het beste uit mezelf naar boven halen”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in