Bij Antwerp of ergens anders: ‘Mbokani wil loonsverhoging én tweejarig contract’

0
Dieumerci Mbokani voorstelling RAFC Antwerp

Blijft Dieumerci Mbokani bij Antwerp of vertrekt hij? De Congolese aanvaller zat afgelopen weekend geschorst toe te kijken, maar weet ook dat Antwerp quasi zeker is van Europees voetbal volgend seizoen. De vraag van één miljoen is echter of hij blijft op de Bosuil of misschien toch nog ergens één lucratief contract kan ondertekenen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

Dit seizoen was Dieumerci Mbokani goed voor elf doelpunten en zeven assists. De aanvaller wil zijn laatste jaren als profvoetballer, hij wordt in november 34 jaar, nog een keer goed verdienen. Een contract voor twee seizoenen én stevig meer verdienen dan afgelopen seizoen, toen hij ongeveer één miljoen euro verdiende. Dat zijn de voorwaarden, weet Gazet van Antwerpen.

Antwerp of Anderlecht?

Op dit moment zijn er twee ploegen die aan de mouw trekken van de Congolese aanvaller: Antwerp én Anderlecht. Maar bij paars-wit is niet iedereen overtuigd of de aanvaller het geld wel waard is. Antwerp zou wel een inspanning willen doen, maar wil tegelijk ook niet meegaan in een opbod rond de goalgetter.

Doordat Mbokani in de zomer een contract voor één seizoen tekende (en dat nog niet verlengde) kan hij straks transfervrij de Bosuil verlaten. Eerder liet zijn entourage al weten dat de Congolees erkentelijk is voor de kans die het dit seizoen kreeg, toen hij zelfs transfervrij niet genoeg was voor andere ploegen in België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in