Mbokani geschorst: “Antwerp heeft probleem”

0
Mbokani Antwerp FC play-off 1

Antwerp ontvangt zondag Anderlecht, maar zonder Dieumerci Mbokani. De aanvaller kreeg afgelopen vrijdag een gele kaart onder zijn neus geduwd en moet geschorst toekijken. “Een probleem”, stelt Patrick Goots in Gazet Van Antwerpen.

Voorspel de wedstrijden van Antwerp en win!

“Met tien goals en negen assists is het duidelijk: Dieumerci Mbokani is een bijzonder belangrijke pion voor Antwerp”, opent de voormalige aanvaller. “Hij is misschien wel de belangrijkste speler van allemaal, zeker op zijn positie. Ik zie in België maar één speler van hetzelfde kaliber: Wesley.”

“Mbokani is meer dan een aanvaller die scoort en laat scoren. Hij kan als geen ander een bal aannemen, bijhouden en doortikken of koppen, maar ook rust brengen. Antwerp heeft tegen Anderlecht een probleem zonder hem, zeker nu ze gewonnen hebben tegen Standard.”

Patrick Goots Antwerp analist Sporza
Patrick Goots (Bron: Sporza)

Bolingi of Owusu

“Dat was misschien wel het beste nieuws voor Antwerp in de strijd om de derde plek. Antwerp zal zich moeten aanpassen. Wie hem moet vervangen? Wellicht zal Laszlo Bölöni voor Jonathan Bolingi kiezen. Kiezen voor William Owusu, hij heeft een gebrek aan vertrouwen, is minder evident”, besloot Goots.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in