Mbokani, Bolat en Teunckens terug op training bij Antwerp

0
Jens Teunckens, Dieumerci Mbokani en Sinan Bolat (Bron: rafc.be)

Laszlo Bölöni beschikt op training stilaan weer over een volwaardige A-kern. Antwerp begon bijna een week geleden aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar heel wat spelers kregen iets langer vakantie. Maar deze week beginnen ook voor Rodrigues, Mbokani, Teunckens en Bolat de trainingen opnieuw.

GEBRUIK NU DE CODE ‘ANTWERPFANS’ EN KRIJG GELD OM TE GOKKEN OP VOETBALMATCHEN!

Jelle Van Damme en William Owusu zagen hun contract niet verlengd worden, David Simao werd verkocht, Sambou Yatabaré zoekt een nieuwe ploeg en Didier Lamkel Zé moet als straf meetrainen met de beloften.

Tel daarbij ook nog eens de vele licht en zwaar geblesseerde spelers en de internationals die van Bölöni extra rust kregen. Dan versta je waarom The Great Old tegen Brasschaat speelde met een karrenvracht aan jeugdspelers.

Vakantie voorbij

Op de eerste trainingen was het beeld op de oefenterreinen niet anders. Maar daar komt dus sinds begin deze week langzaam verandering in.

Maandag sloot Ivo Rodrigues al aan bij de groep en vandaag volgden twee anderen zijn voorbeeld. Voor Dieumerci Mbokani en Jens Teunckens is de vakantie ook gedaan, meldt Het Nieuwsblad. Sinan Bolat zou morgen ook terug op de trainingsvelden te zien moeten zijn.

Bolingi nog op Africa Cup

Jonathan Bolingi is dan nog de enige afwezige, op de spelers die in de lappenmand liggen na. Congo selecteerde de 24-jarige aanvaller voor de Africa Cup. Op de openingswedstrijd kon hij al invaller een verrassende nederlaag tegen Uganda niet verhinderen. Vanavond om 22 uur onze tijd speelt Congo tegen thuisland Egypte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in