Benson: “Voor mijn carrière was dit de juiste stap”

0
Manuel Benson R Antwerp FC reactie voorstelling

Manuel Benson tekende een contract voor vier seizoenen. Hij werd voor drie miljoen euro weggeplukt bij landskampioen Racing Genk, maar daar kwam hij niet meer aan spelen toe na nochtans een mooi seizoensbegin. “Voor mijn carrière is dit de juiste stap”, zegt hij in Gazet Van Antwerpen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Manuel Benson begon aan de wedstrijden tegen KV Mechelen (voor de Supercup) én de competitiewedstrijd tegen KV Kortrijk, maar nadien kwam hij minder aan spelen toe. Felice Mazzu rekende op de flanken al snel op Joseph Paintsil en Junya Ito, waardoor Benson eigenlijk overbodig werd, wetende dat ook Theo Bongonda staat te trappelen om terug te keren.

Een vertrek drong zich dus op en wel eentje naar Antwerp, waar hij een contract voor vier seizoenen, met een optie voor twee bijkomende jaren ondertekende. De flankaanvaller zal actief zijn met het rugnummer 28.

“Veel vertrouwen van Antwerp”

“In het begin van het seizoen voelde ik me heel goed bij Racing Genk”, opende Benson in Gazet Van Antwerp. “Wat ze me daar voorstelden was om van te dromen. Maar voor mijn carrière is dit de juiste stap. Dat ik de recordtransfer van Antwerp ben? Dat voelt wel goed, moet ik zeggen. Daar spreekt veel vertrouwen uit.”

“Het geeft je meer zin en motivatie, om te weten dat een club er alles aan gedaan heeft om je binnen te halen. Ik heb vorig seizoen bij Moeskroen een goed jaar gekend en ik hoop hier te bevestigen. Genk was een topclub, maar dat is Antwerp ook”, besloot de flankaanvaller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in