Refaelov kijkt naar ‘rode mannen’: “Oerdom”

0
Lior Refaelov reactie Sporza Antwerp - AZ
Lior Refaelov (Bron: Sporza)

Lior Refaelov en het interview bij Sporza na de wedstrijd tegen AZ Alkmaar. Heel eerlijk, heel open. De Israëliër voelde het verdriet van de twintig duizend supporters en bracht dat ook naar buiten. “Wat er gebeurde, noem ik geen fouten. Het was dom”, reageerde ‘Rafa’ bij Peter Vandenbempt.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Lior Refaelov zwoegde samen met acht ploegmaats om de 1-0 over de streep te trekken, maar moest ook buigen voor AZ Alkmaar. “Dat is voetbal”, opende hij het interview. “Ik ben heel trots op de spelers die op het veld stonden. Ik heb voor hen geapplaudisseerd in de kleedkamer. Ze hebben zo hard gewerkt.”

“We waren het betere team, zelfs met tien spelers. Het is heel pijnlijk om op deze manier te verliezen. Wat er gebeurde, noem ik zelfs niet eens een fout. Het is gewoon dom. Van Dieumerci Mbokani verwacht ik dat hij zich veel beter gedraagt met al zijn ervaring.

“Lamkel Zé: fantastische speler, maar dom”

“Ik kan me zelfs niet herinneren wanneer hij voor het laatst een tackle deed de laatste maanden. En dan opeens dat. Het was geen verantwoordelijk gedrag.”

“Voor Didier Lamkel Zé is het niet de eerste keer dat hij dit soort fouten maakt. Hij is een fantastische speler, maar sorry, dit was heel dom. Dit moeten we onszelf aanwrijven. Ik verwijt de ref niets. Ik verwijt het andere team niets. Dit was gewoon dom. We zullen mentaal oplapwerk hebben. Hopelijk raken we klaar voor de competitie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in