Lierse Kempenzonen gaat voor de bijl!

0

Antwerp volop bezig om zich voor te bereiden voor de clash tegen Sporting Anderlecht van nu zondag. Hoe beter je ploeg voor te bereiden dan een oefenwedstrijd te organiseren. Deze middag was fusieclub Lierse Kempenzonen het kind van de rekening.

In de gietende regen en achter gesloten deuren speelde Antwerp deze middag een wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen. Weer of geen weer Antwerp ging voor de overwinning op het eigen oefenveld en startende met een mogelijks type elftal. Waaronder de nieuwkomers Kevin Mirallas en Steven Defour.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Alleen Sinan Bolat ontbrak nog wegens interlandverplichtingen maar er is geen twijfel mogelijk dat hij zondag onder de lat zal staan tegen Sporting Anderlecht.

Eerste helft

Antwerp ging rusten met een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Kevin Mirallas. Hij schoot onhoudbaar binnen in de korte hoek. Jens Teunckens, de vervanger van Sinan Bolat, liet zich opmerken door in de eerst helft een penalty te stoppen.

Tweede helft

Zoals hoort in oefenwedstrijden werd er volop geroteerd tijdens de 15 minuten pauze. Na de pauze kregen de volgende spelers een kans om zich in de gratie van Laszlo Bölöni te spelen: De Winter, De Laet, Seck, Batubinsika, De Wilde, De Sart, Miyoshi, Coopman, Baby, Rodrigues, Gano.

Antwerp vergrootte zijn voorsprong andermaal via Kevin Mirallas en tot slot maakte de Japanse aanwinst Kojo Miyoshi er 3-0 van. Tegelijkertijd de eindstand van deze oefenpartij.

Conclusie

Mede dankzij de nieuwe aanwinsten heeft Antwerp momenteel een heel evenwichtige kern die op bijna elke positie dubbel bezet is. Een oefenwedstrijd tegen Lierse Kempenzonen (met alle respect) is natuurlijk geen echte graadmeter. Anderzijds is met 3-0 winnen altijd goed voor het vertrouwen zeker met in het achterhoofd dat je zondag de topper speelt in het Astridpark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in