Licentie geen probleem, maar Europa mogelijk niet op Bosuil

0
Bosuilstadion Tribune 1 Royal Antwerp FC lezersbrief

Royal Antwerp Football Club heeft geen enkel probleem gehad om haar licentie binnen te halen. “De club stak ongelooflijk veel werk in het samenstellen van het dossier en dat heeft geloond, want de licentiecommissie had geen enkele opmerking of extra vraag. Een opsteker voor onze club”, klinkt het op de website, al is er ook een maar…

Registreer je op betFIRST en krijg 200 euro cadeau om te wedden op play-off 1!

Antwerp heeft zijn licentie voor 1A en een Europese licentie binnen, maar er schuilt een maar. Als Antwerp zich verzekert van een plekje in de Europa League door minstens vierde te eindigen in de Play Offs en zo de winnaar van Play Off II kansloos laat, dan speelt het de Europese thuiswedstrijden niet op de Bosuil.

Koning Boudewijnstadion

Het stadion van The Great Old is nog lang niet afgewerkt en de kans lijkt klein dat eventuele Europese wedstrijden zullen plaatsvinden in Deurne. Het alternatief is het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De laatste club die daar haar ‘thuis’-wedstrijden mocht afwerken was Union St. Gilloise tot vorig seizoen.

“We zijn meer dan ooit klaar om dat Europese ticket te pakken. Onze Reds zetten hun strijd verder op het veld, te beginnen zaterdag op verplaatsing tegen Gent”, aldus nog de club op haar website. Antwerp is in vorm en pakte in de voorbije drie wedstrijden zes punten. Het heeft een kloof van zes punten op de Buffalo’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in