Lathouwers en Kakudji tekenen profcontract bij Antwerp

0
Bill Lathouwers Gaël Kakudji profcontract Royal Antwerp FC
Bill Lathouwers en Gaël Kakudji (Bron: Twitter @official_rafc)

Doelman Bill Lathouwers en verdediger Gaël Kakudji tekenden onlangs hun eerste profcontract bij Royal Antwerp FC. Dat maakt de club bekend op zijn sociale media.

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot 200 euro cadeau!

Bill Lathouwers is een 19-jarige Belg die uit de eigen jeugd komt. Bij Antwerp is hij dit jaar vierde doelman. Bij de reserven van Antwerp kreeg Lathouwers dit seizoen al speelminuten. Ook op stage mocht de keeper mee van Laszlo Bölöni.

“Het is een fantastisch gevoel. Ik hoor er nu officieel bij”, zegt hij op de Twitter-account van RAFC. “Ik hoop natuurlijk vast in de A-kern te raken, heel veel te leren en minuten te maken. Al zal dat laatste niet voor direct zijn.”

Kakudji: “Een kinderdroom”

Gaël Kakudji is een verdediger van eveneens 19 jaar. Hij kwam deze zomer over van KAA Gent en kreeg begin december zijn eerste minuut in de Jupiler Pro League tegen Cercle Brugge. De Luikenaar mocht daarna ook mee op stage naar Spanje en traint af en toe met de A-kern.

“Ik ben heel blij want ik werk hier al lang voor. Het is echt een kinderdroom”, zegt Kakudji. “Ik wil groeien binnen de club en op termijn mijn plaats af te dwingen bij de grote spelers, waar ik veel kan van leren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in