Lathouwers bij Antwerp op bank tegen Eupen?

0
Yves De Winter Bill Lathouwers Jens Teunckens Royal Antwerp FC
Yves De Winter, Bill Lathouwers en Jens Teunckens (Bron: rafc.be)

Royal Antwerp FC moet komende zondag voor de thuiswedstrijd tegen AS Eupen mogelijk zowel Jens Teunckens (knie) als Yves De Winter (ziek) missen. In dat geval zou de 19-jarige Bill Lathouwers plaatsnemen op de bank als reservedoelman.

Op training gisteren ontbraken bij Antwerp FC reservedoelmannen Yves De Winter en Jens Teunckens. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Voorspel de uitslag van Antwerp – Eupen …

Registreer je nu op betFIRST en krijg tot €200 bonus!

Teunckens 2 à 3 weken aan de kant

Teunckens is normaal de vaste doublure van Sinan Bolat op de bank bij RAFC, maar zal er zondag om 20 uur in de Bosuil voor de wedstrijd tegen Eupen sowieso niet bij zijn.

In de beloftenwedstrijd op het veld van Club Brugge (1-1) maandagavond liep hij een knieblessure op. Een ophoping van vocht, ook bekend als een oedeem, zal Teunckens twee tot drie weken aan de kant houden.

De Winter ziek

De Belgische belofteninternational ontbrak dit seizoen al twee keer eerder in de competitie, in Eupen en thuis tegen STVV. Zijn plaats op de bank werd toen telkens ingenomen door Yves De Winter.

De 31-jarige doelman miste woensdag echter ook de training. Hij ontbrak door ziekte. In principe zou hij snel genezen moeten zijn.

Lathouwers?

Als De Winter niet fit raakt tegen zondag zal Laszlo Bölöni normaal gezien Bill Lathouwers in zijn selectie opnemen als reservedoelman. Voor de 19-jarige Lathouwers zou het zijn eerste selectie zijn voor A-ploeg van Antwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in