Lamkel Zé weer op training… bij de beloften

0

Didier Lamkel Zé is weer opgedoken bij Royal Antwerp FC. De Kameroener bleef de voorbije dagen afwezig op training met een doel: zijn goed seizoen zien beloond worden met een nieuw contract. Maar tot dusver is er niet gesproken.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

De Kameroener had deze namiddag volgens Gazet van Antwerpen wel een gesprek met sportief leider Luciano D’Onofrio wegens zijn gedrag van de afgelopen dagen. Wegblijven van op training om een beter contract af te dwingen, dat is niet de juiste manier.

Didier Lamkel Zé mag zich vanavond bewijzen … bij de beloften. Die hervatten vanavond de trainingen. Zo blijft de Kameroener tenminste fit voor wanneer een terugkeer naar de A-ploeg kan voor de sportieve cel. Op dit moment is dat nog niet aan de orde.

Positief en negatief eerste seizoen

Lamkel Zé kwam vorig seizoen bij Antwerp en in zijn eerste jaar bij The Great Old liet hij zich zowel positief als negatief opvallen. Hij was goed op het veld (op twee rode kaarten na), maar naast het veld zat er wel het een en het ander scheef. Van Damme kreeg bijvoorbeeld al een tik en nu ook dit weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in