“Lamkel Zé is een fantastische voetballer, maar …”

0
Didier Lamkel Zé R Antwerp FC

Didier Lamkel Zé stond zondag voor het eerst aan de aftrap nadat hij afgelopen zomer naar de B-kern werd gestuurd in de hoop een beter contract af te dwingen. De Kameroener mislukte in zijn opzet, maar vierde zijn rentree. Dat werd ook in Extra Time besproken.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Het was analist Arnar Vidarsson die de Kameroener besprak in zijn ‘moment van de week.’ “Hij is een fantastische voetballer en heeft een ongelofelijk mooi profiel voor een flankaanvaller”, klinkt de IJslander aan tafel bij onder andere ook Filip Joos, Frank Raes en Gert Verheyen.

“Als hij wil, kan hij alles”

“Hij is sterk met links én rechts en heeft een groot loopvermogen. Een beweging achter zijn steunbeen, een lobje, hij doet ook zijn verdedigende werk … Hij is een droom voor een trainer. Als hij wil, kan hij eigenlijk alles. Maar: soms gaat het licht uit. Dan geeft hij een no-look-pass wanneer er niemand in de buurt is en geeft hij nog een ander showtje terwijl het helemaal niet nodig is.”

“Ik ben een grote fan van Didier Lamkel Zé, maar hij moet leren zijn focus te houden en rendement te halen. Ik weet dat de mensen dat graag zien, maar die showkes moet hij laten. Antwerp wil hem scholen, want die focus en regelmaat zijn altijd zijn zwaktes geweest. Hij moet volwassen worden”, besloot hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in