‘Komst van Cissé geen prioriteit meer’

0
Ibrahima Cissé Fulham interview frontaal FootInside
Ibrahima Cissé (Bron: FootInside)

De komst van Ibrahima Cissé naar Antwerp staat op een helling, schrijft Gazet Van Antwerpen. Door de komst van Martin Hongla is de defensieve middenvelder van Fulham eigenlijk minder prioriteit geworden. Al kan het ook altijd een manoeuvre zijn om wat van de vraagprijs te doen om later alsnog toe te slaan.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Ibrahima Cissé staat al een tijdje in de belangstelling van Antwerp. De middenvelder, die voorheen in België uitkwam voor Standard en KV Mechelen, zag een transfer naar The Great Old wel zitten, maar Antwerp wilde niet betalen wat Fulham voor ogen had.

Voetbal-Belg

De middenvelder is tevens een voetbal-Belg, iets waar ze bij Antwerp wel nood aan hebben na het vertrek van Jelle Van Damme en William Owusu. Beiden kregen het voorbije seizoen veel speeltijd en in de boeken staat dat je er minstens zes op het wedstrijdblad moet hebben.

Door de komst van Martin Hongla is de naam van Ibrahima Cissé (voor even?) van de lijst gehaald van mogelijke aanwinsten van Antwerp. De middenvelder wil nog steeds dolgraag komen, maar het is afwachten of de club nog een poging gaat doen om de middenvelder in huis te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in