Mirallas: “Dit was de juiste keuze”

0
Kevin Mirallas Royal Antwerp FC voorstelling 2
Kevin Mirallas (Bron: rafc.be)

Kevin Mirallas begint naderhand zijn beste niveau te halen. De voormalige Rode Duivel koos voor Antwerp en niet voor andere ploegen. “Zelf heb ik gekozen voor de club die me het eerst heeft gecontacteerd”, zegt hij vandaag in Het Nieuwsblad. Onder andere Club Brugge en Anderlecht kwamen te laat.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Als ik één club mocht kiezen, was het Standard”, vertelt een openhartige Kevin Mirallas. “Het had gekund, maar ze maakten meteen duidelijk dat eerst Paul-José Mpoku of Mehdi Carcela weg moest. Dat is uiteindelijk niet gebeurd. Het is vooral jammer voor mijn familie, die vol Standard-fans zit.”

“Met Antwerp had ik al tien dagen een akkoord, maar het vergde tijd om alles af te ronden met Everton. Na die nederlaag tegen AZ Alkmaar had ik natuurlijk alles nog kunnen afblazen. Ik zag de mensen van het bestuur ook denken: ‘Merde, die komt morgen niet meer.'”

Luciano D’Onofrio

“Toen ik dan toch op de club aankwam, waren ze bijzonder blij. Ik koos voor de club die me het eerst heeft gecontacteerd. In april-mei hoorde ik hen al, Luciano D’Onofrio wilde me er absoluut bij.”

“Club Brugge heeft mijn manager gecontacteerd, maar ‘s ochtends bleek dat er van een akkoord met Everton nog lang geen sprake was. We moesten wachten tot de clubs eruit waren. Ook Kompany heeft mij meermaals gebeld, maar ook voor Anderlecht was het onmogelijk om de prijs (zo’n acht miljoen euro, red.) te betalen. Uiteindelijk heb ik gewacht tot ik mijn contract kon laten ontbinden en tekende ik als vrije speler bij Antwerp.”

“Topclub worden”

“Dit was de juiste keuze. Alles is hier aanwezig om een topclub te worden”, klinkt het nog. “En als ik ‘s morgens opsta en mijn gezin zie glimlachen, weet ik dat het de goeie beslissing was. We wonen nu in Brussel, waar de kinderen naar een internationale school gaan ideaal. Ik moet om half acht vertrekken om hier om negen uur te zijn, maar dat stoort me niet”, besloot Mirallas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in