Kapitein Haroun: “Mogen onze fundamenten niet uit oog verliezen”

0

Faris Haroun was na het gelijkspel in Oostende niet happy. De middenvelder besefte dat zijn ploeg net een geweldige kans heeft laten liggen om mee te zijn met de grote ploegen en ze bovenin mee onder druk te blijven zetten. Tegelijk merkt hij ook een verschil in speelstijl op.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

“Iedereen ziet en beseft dat we heel veel kwaliteiten hebben”, klonk het in Gazet Van Antwerpen. “Voetballend is het momenteel goed. Maar we mogen niet alleen daarop teren. Om zulke matchen te winnen, mochten we onze fundamenten niet uit het oog verliezen. Welke dat zijn? Werkkracht en een defensief blok zetten.”

“Content zijn met punt”

“We moeten aan die verdedigende automatismen werken”, ging Faris Haroun verder. “Nu, als we na de 0-1 was efficiënter waren geweest, hadden we hier gewoon gewonnen. Maar uiteindelijk hadden we ook nog kunnen verliezen. We moeten dus content zijn met het punt.”

“Het was ook duidelijk dat we wat frisheid misten na die verlengingen in de beker. Ik vreesde al dat het ons punten kon kosten. Het is niet slecht dat we zondag pas tegen Standard spelen”, besloot de Antwerpse aanvoerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in