Antwerp verliest jeugdspeler Mfundu aan Schalke 04

0
Jordy Mfundu Schalke 04 contract Instagram
Jordy Mfundu poste enige tijd terug deze foto op zijn Instagram, maar verwijderde die later opnieuw.

Jordy Mfundu heeft Royal Antwerp FC verlaten voor een avontuur in Duitsland bij Schalke 04. Het jonge talent vervoegt er zijn broer Ardy Mfundu en zal uitkomen bij de U17.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

De broers Ardy en Jordy Mfundu kregen hun jeugdopleiding bij KV Mechelen. Daar vertrokken ze afgelopen zomer echter na de degradatie van de club.

Ardy, volgens kenners het grootste talent, trok naar Club Brugge, terwijl Jordy de jeugdopleiding van Antwerp vervoegde. Eén jaar later zijn beide voetballende broers alweer weg én zitten ze opnieuw bij dezelfde club.

Broer Ardy achterna

Schalke 04 kondigde begin mei al de komst aan van Ardy Mfundu. De verdedigende middenvelder en Belgisch jeugdinternational poseerde op sociale media trots met een truitje van de Koningsblauen.

Niet veel later viel op de Instagram van Jordy Mfundu ook te lezen dat hij een contract had getekend in Duitsland. Vreemd genoeg verwijderde de jeugdspeler van Antwerp zijn post kort daarna.

Nu blijkt de transfer toch in orde geraakt te zijn. Schalke 04 kondigde de zelf aan op zijn website. Jordy Mfundu maakte ook meteen zijn debuut voor de U17 van Schalke 04 en zorgde al na 7 minuten voor de assist bij de openingstreffer.

Broers Mfundu bij Schalke 04

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in