‘Japanse international Miyoshi op weg naar Bosuil’

0
Koji Miyoshi Yokohama F. Marinos

Alles kan beter. Met acht gemaakte doelpunten is Antwerp alles behalve slecht aan het seizoen begonnen. Toch kan het altijd nog net dat tikkeltje beter. Dat denken ze ook in de bestuurskamer. Na de definitieve njet van Cristian Benavente, die op weg is naar de Ligue 1, verlegt The Great Old haar interesse. Daarbij denkt het aan de Japanner Koji Miyoshi.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘ANTWERPFANS’

Op de flanken is Antwerp dun bezaaid, denkt het bestuur. Daarom kijken ze momenteel naar de mogelijkheden om zich te versterken. Een naam die op het lijstje prijkt is die van Koji Miyoshi. Deze 22-jarige Japanse offensieve middenvelder kan achter de spits spelen en ook op beide flanken uit de voeten.

Japans international

De Reds volgen de Japanner al een tijdje en deden hem zelfs al een voorstel. Het bestuur wacht nu op zijn antwoord. Miyoshi komt momenteel op huurbasis uit voor Yokohama F. Marinos, waar hij dit seizoen drie keer wist te scoren in ruim 22 wedstrijden. Hij is echter eigendom van Kawasaki Frontale, een andere Japanse eersteklasser waar hij zijn jeugdopleiding kreeg..

Miyoshi is sinds kort ook Japans international. Afgelopen zomer maakte hij, op de Copa América, zijn debuut. Japan koos op dat tornooi, waar het op uitnodiging aan mocht meedoen, bewust voor jong talent in zijn selectie. Miyoshi speelde er op de rechterkant en daar toonde hij zich trefzeker tegen Uruguay.

Op de Bosuil voetbalde in het verleden nog geen Japanner in Antwerpse loondienst. Hij zou dus de primeur kunnen hebben. Overigens toonde ook Sint-Truiden interesse, maar daar zou Miyoshi geen oren naar hebben.

Benavente

Voor Cristian Benavente liggen de kaarten anders. Het dossier blijft aanslepen en is niet goedkoop. Bovendien is er nu ook Franse interesse voor de voormalige middenvelder van Charleroi.

Maak kennis met Koji Miyoshi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in