Jako blijft sponsor: “Willen nummer één worden”

0
Jako Royal Antwerp FC

Sinds een aantal jaren is Jako trouwe kledingsponsor van Royal Antwerp FC. De overeenkomst liep bijna af, maar de club meldde gisteren op haar website dat er nog drie jaren worden aan toegevoegd. “Voor Jako wordt Antwerp de grootste investering buiten Duitsland”, zegt de fiere club.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN ANTWERP EN WIN!

“We zijn ongelooflijk fier om te mogen aankondigen dat Jako en Antwerp hun partnership met drie seizoenen verlengen”, klinkt het op de website. “Jako is al een aantal jaar onze trouwe kledingsponsor en we zijn opgezet dat we deze samenwerking kunnen verder zetten.”

Verder heeft de club niets dan lof over de combinatie. “We delen dezelfde waarden: zij zijn een familiebedrijf, wij een familieclub. Zij willen innoveren, wij ook. Maar vooral: Jako wil nummer één worden en ook wij hebben de ambitie om de beste club van België te worden”, gaat het bericht verder.

“Grootste investering buiten Duitsland”

“Die gedeelte en ambitie en waarden krijgen dus mooie vorm in dit partnership. Antwerp wordt voor Jako trouwens de grootste investering buiten Duitsland. Ze geloven duidelijk in onze Reds. Dus op naar nog drie topseizoenen”, besloot het bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in