Wie moet Haroun vervangen tegen Club Brugge?

0
Haroun Faris R Antwerp FC

Antwerp is bezig aan uitstekende play-offs, maar stuit maandag tegen Club Brugge op een extra hindernis. Faris Haroun is namelijk geschorst. Hoe moet Antwerp dat oplossen?

Voorspel Antwerp – Club Brugge en WIN!

Borges, Simao, …

Laszlo Bölöni heeft dus puzzelwerk de komende week nu hij geen beroep kan doen op zijn sterkhouder op het middenveld. Omar Govea lijkt de laatste weken eindelijk het talent te tonen dat hem bij zijn komst was toegeschreven. De Mexicaan zal dan ook wel blijven staan.

De meest te verwachten vervanger is misschien wel Matheus Borges, al speelt die liever in de verdediging. David Simão is een andere optie, al kon hij nog niet helemaal overtuigen. Maar zeiden we dat niet ook van Govea enige tijd terug?

… Lamkel Zé, Hairemans, …

Daarnaast kan de trainer er ook voor kiezen om Didier Lamkel Zé een iets meer verdedigende taak te geven. Dat deed de Kameroener ook op de openingsspeeldag van play-off 1 in Standard. Ook Geoffry Hairemans bewees al perfect op de 8 te kunnen spelen. Al lijkt het ons waarschijnlijker dat Bölöni liever wat zekerheid inbouwt.

… Yatabaré of Nazaryna?

De pure verdedigende middenvelder in de kern van Royal Antwerp FC, Sambou Yatabaré en Yehor Nazaryna kampen dan weer met een tekort een wedstrijdritme. Yatabaré speelde al twee maanden geen officiële wedstrijd en Nazaryna kwam dit jaar zelfs helemaal nog niet in actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in